Web Analytics Made Easy - Statcounter

مؤسسه مودیز آنالتیکس هشدار داد: محدودیت‌های اجتماعی اعمال شده با هدف کنترل شیوع ویروس کرونا 29 درصد از کل اقتصاد آمریکا را تعطیل کرده است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از وال استریت ژورنال، مؤسسه مودیز آنالتیکس هشدار داد: محدودیت‌های اجتماعی که تقریبا در تمام ایالت‌های آمریکا با هدف کنترل شیوع ویروس کرونا اعمال شده است، 29 درصد از تولید ناخالص داخلی روزانه آمریکا را از بین برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزیابی دقیق فاجعه اقتصادی ناشی از تعطیلی بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی در صنایع آمریکا از بخش گردشگری و تفریحی گرفته تا خرده فروشی تا سال‌ها مشخص نخواهد شد. با این حال ارزیابی‌های اولیه در حال ارائه تصویری نسبتا تاریک درباره اوضاع کنونی اقتصاد آمریکا هستند.

بنا به ارزیابی مؤسسه مودیز، که در زمان بسته شدن فعالیت‌های اقتصادی غیرضروری در 41 ایالت آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد که ایالت کالیفرنیا به تنهایی به دلیل اعمال این محدودیت‌ها روزانه 2.8 میلیارد دلار ضرر کرده است که برابر با 31.5 درصد کل تولید ناخالص داخلی روزانه این ایالت است.

ضرر اعمال محدودیت برای کنترل ویروس کرونا در 15 ایالتی که مجموعا 70 درصد تولید ناخالص داخلی آمریکا را بر عهده دارند روزانه 12.5 میلیارد دلار است و 30 ایالت دیگر به همراه واشنگتن دی‌سی هم شاهد پایین آمدن 4.9 میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی روزانه خود هستند.

این مؤسسه بین‌المللی گزارش داد: عواقب اقتصادی شیوع ویروس کرونا، از منظر کاهش تولید ناخالص داخلی آمریکا بدتر از چیزی است که پس از حادثه 11 سپتامبر در این کشور شاهد بودیم. 

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد اجرای سه هفته طرح تعطیلی فعالیت‌های غیر ضروری اقتصادی در آمریکا به کاهش 350 میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی آمریکا منجر شده و این در حالی است که بر اساس ارزش امروز دلار حادثه 11 سپتامبر تنها 111 میلیارد دلار از تولید ناخالص.داخلی آمریکا کم کرده است.

مارک زندی، کارشناس ارشد اقتصادی مودیز، می‌گوید: کاهش تولید ناخالص داخلی روزانه آمریکا به خاطر شیوع کرونا به  گونه‌ای است که انگار ایالت ایندیانا به مدت یک سال هیچ تولید ناخالص داخلی نداشته و این یک فاجعه است.

در صورتی که این روند ادامه یابد ممکن است شاهد از دست رفتن 75 درصد از کل تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال جاری باشیم.

البته کارشناسان معتقدند که این رویه برای مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید و انتظار دارند که شاهد بهبود اوضاع پیش از پایان سه ماهه دوم سال جاری باشیم.

کارشناسان بر این باورند که بسیاری از کشورها تا پیش از شروع فصل تابستان فعالیت‌های اقتصادی خود را از سر خواهند گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس تولید ناخالص داخلی آمریکا میلیارد دلار ویروس کرونا مؤسسه مودیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت ملی نفت: ۷۰۰ حلقه چاه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفته است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران امروز در حاشیه دومین روز از نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری گفت: این نمایشگاه متفاوت از سال‌های گذشته است با توجه به اینکه ۱۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند رویدادی با شکوه است

وی ادامه داد: تعاملی که بابت کسب و کار صنعت نفت می‌شود این نمایشگاه را از سال‌های گذشته متفاوت می‌کند. این نمایشگاه محصولات متنوعی مربوط به زنجیره بالا دستی هستند.

توسعه کسب و کار نمود واقعی دارد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: توسعه کسب و کار نمود واقعی دارد و صنعت کشور پیشران اقتصاد است و ما گفتیم بخش بالا دست کشور مربوط به رشد اقتصادی کشور است و ما سهم چشم گیری در رشد اقتصادی داشته‌ایم.

خجسته مهر تاکید کرد: در سال گذشته ۳۵ میلیارد دلار درآمد ارزی داشتیم و رشد اقتصادی که از مرکز آمار منتشر می‌شود گویای این مسئله است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به افزایش تولید نفت و گاز خاطر نشان کرد: این حجم از تولید نفت و گاز داریم که عمدتاً در بخش خصوصی است خوشبختانه این فعالیت‌ها توسط جوانان و پیمانکاران است که ۷۰ درصد از تجهیزات توسط سازندگان داخلی است.

خجسته مهر اضافه کرد: خوشبختانه در بخش مهندسی ۱۰۰ درصد داخلی و کالا‌های مورد نیاز ۷۰ درصد داخلی است.

به گفته این مقام مسئول وارد سرمایه‌گذاری خطر پذیر شدیم و طرح‌های پایلوت گویای آن هستند، زیرا ۷۰۰ حلقه چاه در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار دادیم.

وی ادامه داد: دو برابر شدن حضور شرکت‌های خارجی این پیام دارد که کشور‌های دیگر به صنعت نفت ما اعتماد دارند

مدیر عامل شرکت ملی نفت یاد آور شد: ۷۰ درصد تولید نفت کشور در ابتدای دولت افزایش پیدا کرده است.

۸ مخزن نفت و گاز از کشفیات ما بوده است

خجسته مهر توضیح داد: در بخش اکتشافی ۲.۵ میلیارد در بخش نفت بوده و ۸ مخزن نفت و گاز از کشفیات ما بوده است در بخش تولید ۷۰ درصد تولید را افزایش دادیم و یک روز وقفه در تأمین خوراک پالایشگاه‌ها مشکلی پیش نیامد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در واکنش به کنار گذاشته شدن ایران از میدان آرش گفت: ما هر میدانی که در سرزمین ایران واقع شده باشد را توسعه می‌دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت ملی نفت: ۷۰۰ حلقه چاه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفته است
  • پیش‌بینی جدید موسسه اقتصاد آلمان/ بزرگترین اقتصاد اروپا دچار رکود می شود
  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/رکود رکورد زد؛ رشد ۱ دهه فقط ۱درصد
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!